Ratatouille

Ratatouille är en fransk grönsaksgryta som är superenkel att göra, jättegod och nyttig! Jag brukar ha det som tillbehör när jag gör falafel men egentligen är den god att ha till det mesta! Idag åt jag den ihop med korven som blev över efter helgens grillning.

1 aubergine
1 zucchini
2 gula lökar, hackade
2 burkar krossade tomater
1 paprika
Salt & peppar

Dela grönsakerna i grova bitar och fräs dem i gryta med lite olja i botten, salta och peppra. När grönsakerna börjar mjukna och får lite färg är det dags att hälla på de krossade tomaterna. Låt grytan puttra 20 minuter och smaka av med salt och peppar.

Lämna en kommentar

Filed under Matlagning, Smårätter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s