Fönsterkarmsodling

Ett perfekt sätt att tjuvstarta odlingssäsongen är att så krasse. Den blir färdig på några dagar och är sedan perfekt att ha på morgonmackan med lite brie eller keso. Eftersom man kan odla året om är den tacksam att ha under vintermånaderna när vi har färre färska grönsaker. Och dessutom blir ju fönsterkarmen så där perfekt grönfräsch!

4 kommentarer

Filed under Hus & hem, Trädgård

4 responses to “Fönsterkarmsodling

  1. Vilken härlig blogg du har, underbara bilder. Man blir ju så sugen. Hur ska man göra för att odla krasse?

    • Tack! Att odla krasse är superenkelt! Man kan köpa fröpåsarna i affärerna och sen är det bara att så dem som andra frön och vattna ganska rikligt. Efter bara några dagar är den färdig för att ätas!🙂

  2. emiliavj

    Ja, det var verkligen en grön och fin krasse odling. Själv väntar jag på min basilika som börjar titta upp över jorden!

    http://emiliasmatochbak.blogspot.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s